Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCzv15527 - External Auth errors for local-existing account when LDAP credential...

Last Modified

Aug 02, 2019

Products (1)

  • Cisco Content Security Management Appliance

Known Affected Releases

7.9.1-039 8.1.0-000 8.1.1-013

Description (partial)

Symptom:
When trying to log into the applinace, the user is presented with a note that an application fault has occurred and the user is not granted access to the appliance.

Conditions:
- The appliance is configured with LDAP Authentication.
- The username is configured in both the appliance and in LDAP.

Related Community Discussions

Application Error Message
Hi,    I have a Cisco M1060 Management Appliance, and recently started having the following issues; Unable to log in with any user account apart from the Default "admin" account, if attempting to log in with any other account the following screen is shown (AppError.jpg attachment). If I try and log in via the CLI with any user account the putty session window just closes, but if I log in with the Default Admin account it logs in fine.    Running a tail gui_logs I get the following output:  Thu May ...
Latest activity: May 15, 2015
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.