Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCvv07618 - [Umbrella SMU] show version label not always synced correctly on dual node systems

Last Modified

Aug 17, 2020

Products (1)

  • Cisco 8000 Series Routers

Known Affected Releases

7.0.11.BASE 7.0.12.BASE

Description (partial)

Symptom:
After RP switchover, the GISO label is no longer seen in commands such as <cmdBold>show version<noCmdBold>. This can happen in various scenarios.

Conditions:
LNT platforms with multiple RPs.
Full conditions are available on the DDTSs CSCvv04876, CSCvv07141 and CSCvt38596.

As a summary, this issue may be seen when
 * An RPFO occurs following PXE/USB boot of a golden ISO. After the switchover, <cmdBold>show version<noCmdBold> does not display the correct gISO label.
 * An install replace operation changes the gISO label but does not prompt a reload or restart of the install infra upon apply. After RPFO occurs twice, <cmdBold>show version<noCmdBold> does not display the correct gISO label.
 * An RP is added to the system with the same software version as the active RP (so that the new RP is diskbooted rather than being PXE booted). RPFO may result in <cmdBold>show version<noCmdBold> displaying the incorrect gISO label.
 * The system has been booted with a non-golden ISO, and an RPFO occurs following an install replace operation to a golden ISO. Then, <cmdBold>show version<noCmdBold> may display the incorrect gISO label.
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.