Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCvu52040 - ASR1k after upgrade to 16.9.4 ESP40 shows as "unknown"

Last Modified

Jul 25, 2020

Products (1)

  • Cisco ASR 1000 Series Aggregation Services Routers

Known Affected Releases

16.9.4

Description (partial)

Symptom:
The ESP40 on ASR1004 will show as "unknown" however under show platform the status is "ok", no service is affected and the ESP40 is working as expected.

------------------ show inventory ------------------

NAME: "module F0", DESCR: "Cisco ASR1000 Embedded Unknown Services Processor"
PID: ASR1000-FP-UNKNOWN, VID:      , SN:

------------------ show platform ------------------


Chassis type: ASR1004

Slot      Type                State                 Insert time (ago)
--------- ------------------- --------------------- -----------------
R0        ASR1000-RP2         ok, active            01:20:19
F0        ASR1000-ESP40       ok, active            01:20:19 

Slot      CPLD Version        Firmware Version
--------- ------------------- ---------------------------------------
R0        14111801            16.3(2r)
F0        1003190E            16.3(2r)

Conditions:
Upgrade to IOS-XE 16.9.4
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.