Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCvs79021 - Portchannel configurations does not copy to the interfaces automatically

Last Modified

Jun 18, 2020

Products (1)

  • Cisco Catalyst 9500 Series Switches

Known Affected Releases

16.12.2

Description (partial)

Symptom:
When we create a portchannel and have configuration/ commands under it, then when we apply the portchannel config under the physical interface, the configuration under the portchannel do not get applied/copied automatically we have to add the configuration under the interface again.

C9500#sh run int po1
Building configuration...

Current configuration : 101 bytes
!
interface Port-channel1
 switchport trunk allowed vlan 100,107,108,503
 switchport mode trunk
end

C9500#sh run int te1/0/1
Building configuration...

Current configuration : 67 bytes
!
interface TenGigabitEthernet1/0/2
 channel-group 1 mode active
end

Conditions:
Creating a portchannel with configuration/ commands under it, then having apply the config to the interface again.

Observed this behavior on most Catalyst switches C3650, C3850, C4500, C6500, C9400 and C9500 as well.
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.