Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCvs36907 - Cannot identify different IGP domains of same type on a node

Last Modified

Jun 22, 2020

Products (1)

  • Cisco Service Provider Network Automation Center

Known Affected Releases

1.1

Description (partial)

Symptom:
IGP Process ID is not displayed in UI:
-	I'm using cw-optima-1.1.0-1024-develop-191112.ova.
 
-	As shown in 1.jpg, IGP Process ID is not displayed in UI.
 
-	... PLM said that we need to display IGP process ID.
 
From Ashish:
Hi Vic, 

Thanks for keeping track of this. As I had explained during the previous discussion, we are not yet sure if displaying the IGP process ID is the right thing to do, because it is local to the device. In fact SR-PCE does not even send us process ID today. Domain ID seems to be a better choice o display. We need to investigate and discuss with SR-PCE team. We have had one such discussion but didn't get a definitive answer or recommendation. 

For now, please file an enhancement CDETS with a generic problem description like ?Cannot identify different IGP domains of same type on a node?. 

Thanks
~ Ashish

Conditions:
Condition: When multi-IGP processes are running on a node...
What happens:
User won't be able to identify different IGP domains of same type on a node.
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.