Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCur47523 - Lago image 6.1.6(10) corrupted during/after cli script execution

Last Modified

Dec 12, 2017

Products (1)

  • Cisco TelePresence TX9000 Series

Known Affected Releases

6.1.5

Description (partial)

$$IGNORE

Symptom:
Following was done on 13143 before this EP reached to this stage:
• Our automation tests (CLI tests on Lago 13143 - around 217 test cases) was about to finish (last test case execution was in progress). There was no other activities performed on this EP during the automation tests were run.
• During this time, I tried logging onto 13143 web GUI  ==> web GUI not shown
• Tried pinging the IP (10.77.13.143)  ==> IP was reachable
• Tried logging in as ?root?  ==> root login was not allowed
• Tried logging in as ?admin?  ==> was able to login as admin
• Checked the show status command on admin CLI  ==> status was shown as normal and load at that point was 6.1.6(10)

Conditions:
Image on slot2 [6.1.6(10)] got corrupted during/after (not sure) cli script execution on Lago.
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.