Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCur36318 - Have SX80 add HDMI audio 1 and 2 to the input gate when audio is enabled

Last Modified

Feb 13, 2018

Products (1)

  • Cisco Telepresence Integrator C Series

Known Affected Releases

7.1.4 7.2.0

Description (partial)

Symptom:
Currently the Cisco TelePresence SX80 codec does not support HDMI 1 or 2 audio by default when the HDMI audio for inputs 1 or 2 is enabled, requiring the user to also upon each session either manually enter into the command line admin session (as an example):

xCommand Audio LocalInput AddConnector ConnectorId:1 ConnectorType:HDMI InputId: 4
xCommand Audio LocalInput AddConnector ConnectorId:2 ConnectorType:HDMI InputId: 4

or use TC console to enter these commands for them upon each boot of the codec.  This procedure is also not documented in the SX80 Administrator Guide at http://www.cisco.com/c/dam/en/us/td/docs/telepresence/endpoint/sx-series/tc7/administration-guide/sx80-administrator-guide-tc72.pdf

Conditions:
These commands need to be entered every time the SX80 is booted in order for HDMI audio on inputs 1 or 2 to work as expected.  HDMI 3 audio input works by default.
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.