Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCur01886 - [wallander][woodlawn]media-type cli issue

Last Modified

Feb 28, 2017

Products (1)

  • Cisco 4400 Series Integrated Services Routers

Known Affected Releases

15.5(2)S

Description (partial)

Symptom:
GigabitEthernet0/3/0: Changing media to UNKNOWN and media type is AUI in show interface

Conditions:
Overlord-1(config-if)#media-type
GigabitEthernet0/3/0: Changing media to UNKNOWN

Related Community Discussions

reload of isr4451 router causes sfp port on SM-X-6X1G to fail to RJ45
I have a ISR 4451 router with a SM-X-6X1G module with only one port on the 6X-1G module in use (using a GLC-GE-100FX SFP) currently.  Even though I have configured the interface with the Media-type SFP command, every time I reload the router this interface reverts to the RJ45 interface on that port and I lose connectivity. I have saved the config (copy run start) and when I do a show run on the interface in question it doesn't show the media-type SFP is set, yet it is working with the SFP and the ...
Latest activity: Apr 03, 2016
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.