Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCuo12965 - KVM Launch fails due to lack of a "Server assigned" IP

Last Modified

Nov 27, 2018

Products (1)

  • Cisco Unified Computing System

Known Affected Releases

2.2(1c)A 3.0(0.89)A

Description (partial)

Symptom:
A user is able define management ip addresses 2 different ways. One by defining addresses on the physical blade (server/rack) and the other by defining the addresses on a service profile. In UCSM, we allow the user to launch KVM Console from the physical server (via the Equipment tab) and from the service profile (via the Servers tab). 

If a server has no management ip addresses assigned, but the associated service profile does, the user should still be able to launch KVM Console. However, for this case, if the user tries to launch from the Equipment tab in UCSM, or from KVM Launch Manager, an error saying no management ip address set will show and they won't be able to launch successfully.

Conditions:
-Have a server associated with a service profile
-Have no management ip addresses assigned to the physical blade (server/rack)
-Have some management ip addresses assigned to service profile

Attempt to launch KVM Console for this associated server from UCSM->Equipment tab and no ip addresses will be found.

Attempt to launch KVM Console for this associated server in KVM Launch Manager and no ip addresses will be found.
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.