Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCun20136 - Plug and Play does not work with Cisco 2960X switches

Last Modified

Feb 26, 2018

Products (1)

  • Cisco Prime Infrastructure

Known Affected Releases

2.0(0.0.294)

Description (partial)

Symptom:
Prime Infrastructure is not sending configuration to the 2960X. When sniffing traffic betwen the device and pnp gateway http response for config request is:
"Config.503: Config message sent but never receive reply from Lumos. Might need to increase delay time?  Or some exceptions occured!.  Profile for this device has not been triggered!!"

On the device side it is continuously downloading bootstrap file from TFTP and never gets config.

Conditions:
PI 2.0 with device pack that includes support for 2960X

Related Community Discussions

PI pi212_20141118_01.ubf install fails
Hello I have a PI 2.1.1 server where I try to install the new update. The upload to the appliance worked, but it gave a weird java-script error message while uploading the file. In any case the file is now in my list and "Pending Restart" is yes. The thing is, I've already restarted the appliance 3 times by now, without success or an error message. I've also logged in onto the console and switched to Root mode. There I've found the update file and verified the md5sum, which is correct (I suspected ...
Latest activity: Mar 06, 2015
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.