Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCun14911 - EM Symbol is not displayed in EX60 after enabling strong security Mode

Last Modified

Feb 02, 2017

Products (17)

  • Cisco Telepresence Integrator C Series
  • Cisco TelePresence System Profile 52-inch
  • Cisco TelePresence Codec C60
  • Cisco TelePresence System Profile 65-inch Dual
  • Cisco TelePresence Codec C40
  • Cisco TelePresence System Integrator Package C40
  • Cisco TelePresence System Profile 42-inch
  • Cisco TelePresence System Integrator Package C60
  • Cisco TelePresence MX200
  • Cisco TelePresence System Integrator Package C90
View all products in Bug Search Tool Login Required

Known Affected Releases

7.0.2

Description (partial)

Symptom:
EM Symbol is not displayed in EX60 after enabling strong security Mode

Conditions:
Steps to Reproduce:
1.	Register EX60 in CUCM
2.	Configure Extension Mobility in CUCM and associate with EX60 
3.	Login EX60 with Extension Mobility User
4.	Now In EX60 Web GUI->Configuration->Security->Strong Security Mode->Enable Strong Security Mode
5.	After EX60 rebooted , EM Symbol is not displayed in EX60 Touch UI
6.	Not able to logout EM User in EX60 Touch UI

Note: After enabling strong security mode only EM symbol is not displayed in EX60 Touch UI , but able to make call with that EM user

Environment:
EX60:TC7.0.2
CUCM: 10.0.1.10000-24
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.