Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCum57492 - client is not getting IP while switch ssid from nac wlan to webauth wlan

Last Modified

Dec 11, 2015

Products (1)

  • Cisco 5700 Series Wireless LAN Controllers

Known Affected Releases

10.2(2.4)

Description (partial)

Symptom:
client is not getting IP while switch ssid from nac wlan to webauth wlan

Conditions:
Build:03.06.04.PI3 

AP Image:10.2.1.90

Issue:

wireless client is not getting IP while changing ssid from nac security wlan to webauth security wlan.

Step to Repro

1. Create a wlan 1 with "X" vlan using wpa2/aes/ nac enabled security 
2. Create a wlan 2 with "Y" vlan using web_auth  enabled security
3. configure "wireless client fast-ssid-change" in config mode
4. Now associate wireless client to wlan 1 and installed NAC agent, after installing NAC agent client will move to run state,
5. Associate wireless client to wlan 2 web_auth wlan, client will go to WEBAUTH_PEND and L3_AUTH, but it is not getting IP

Attached the running config and client debug logs, please let me know if require more debug.

I have try 3 time to repro and able to repro 3 time.
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.