Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCul52293 - Edge calls are missing or have incorrect tones and announcements

Last Modified

Dec 20, 2017

Products (1)

  • Cisco TelePresence Video Communication Server (VCS)

Known Affected Releases

X8.1

Description (partial)

Symptom:
When calling from an endpoint (Jabber or TC endpoint) registered through edge infrastructure (offnet) tones or announcements are missing or are incorrect.

Conditions:
The destination number called is typically an offnet extension and call is routed through voice gateway or CUBE/SBC where the tones/announcement are send by the Telco/SP inband with a provisional response like ISDN/H323 Alerting, Progress or SIP 180, 183 etc..

Edge Endpoint (Jabber/TC) --- Internet --- Expressway Infrastructure -- CUCM -- H323/ISDN/SIP --- GTW/SBC/CUBE --- Telco/SP

The issue is seen with ExpressWay X8.1

Related Community Discussions

Collaboration Edge Mobile and Remote No Ringback External calls
Was wondering if anyone has come across this issue in deploying vpn'less Jabber with Expressway E and C deployment.  All internal calls generate a ringback tone, but dialing externally there is dead air till the call connects.  Our deployments are straightforward and there is ringback on all calls when connected via the vpn or internally with jabber.  This happens on both sip and pri calls.  Any help is much appreciated.  
Latest activity: Jan 23, 2017
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.