Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCul47607 - invalid PID and VID for PRE5 B2B

Last Modified

Dec 02, 2014

Products (1)

  • Cisco uBR10000 Series Universal Broadband Routers

Known Affected Releases

12.2(33)SCH1

Description (partial)

Symptom:
output of " show inventory command" in ubr10k with PRE5 dosent show the correct
output:
the PID and VID is missing:

NAME: "Chassis", DESCR: "uBR10000 chassis"
PID: UBR10012          , VID: V02 , SN: SPE171900SK

NAME: "BH 0/0 transceiver 0", DESCR: "10GE LR"
PID: SFP-10G-LR          , VID: V02 , SN: ONT1721029U     

NAME: "B2B 0/0 transceiver 4", DESCR: "GE CX"
PID: N/A                 , VID:    , SN: 13120013        

NAME: "B2B 0/0 transceiver 5", DESCR: "GE CX"
PID: N/A                 , VID:    , SN: 13120012        

NAME: "B2B 0/0 transceiver 6", DESCR: "GE CX"
PID: N/A                 , VID:    , SN: 13120077        

NAME: "B2B 0/0 transceiver 7", DESCR: "GE CX"
PID: N/A                 , VID:    , SN: 13120078

Conditions:
Just boot up CMTS and do snmp polling
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.