Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCul20106 - TransportMode config not generated when pwclass selected in MS widget

Last Modified

Jan 26, 2016

Products (1)

  • Cisco Prime Provisioning

Known Affected Releases

6.4(1.5) 6.5

Description (partial)

Symptom:
TransportMode config not generated when pwclass selected in MS widget

Conditions:
Problem Detail:
=========
 Steps To Re-create:

1. Create Evc-vpls policy with a pw segments.
2. Create an SR using above policy.
3) create two direct connectlinks between AS9k and IOS or create two L2 access links with UPE and PE connections EVC.
4) In main screen click on configure EVC Pseudowires and create a PW class with control word enabled and Transport mode choosen as VLAN
5) select pw class in segment configuration in MS widget.
6)SR deployed successfully, but "transport-mode vlan" command is not generated in configlets.


Actual Result:
================
PP not generating "transport-mode vlan" config on IOSXR

Expected Correct Operation:
===========================
PP should generate  "transport-mode vlan" config
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.