Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCuj60109 - ENH: SFP transceivers attached to ASA-IC-6GE-SFP-A are not shown by CLI

Last Modified

Apr 21, 2020

Products (1)

  • Cisco ASA 5500-X Series Firewalls

Known Affected Releases

9.0(3)

Description (partial)

Symptom:
SFP tranceivers attached to 6GE module ASA-IC-6GE-SFP-A are not shown by CLI.

"show inventory" shows only the ASA-IC-6GE-SFP-A module itself, but not SFP transceivers attached to it:

======== Sample output ===========
#sh inventory

Name: "Chassis", DESCR: "ASA 5515-X with SW, 6 GE Data, 1 GE Mgmt, AC"
PID: ASA5515           , VID: V01     , SN: **********

Name: "module 1", DESCR: "ASA 5512-X/5515-X Interface Card 6-port GE SFP, SX/LX"
PID: ASA-IC-6GE-SFP-A  , VID: N/A     , SN: N/A
================================

Conditions:
- 6GE module  ASA-IC-6GE-SFP-A is installed into ASA
- SFP transceivers are attached to 6GE module

Related Community Discussions

How to show installed transceivers on ASA 5500-X thru CLI?
Hi there! I can't find how to show thru CLI what kind of tranceivers has been installed on 6-port Interface Card. Does anybody know?
Latest activity: Apr 24, 2015
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.