Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCtf25302 - show atm pvc does not display default Hi Lo Watermark on mohican

Last Modified

Feb 03, 2017

Products (1)

  • Cisco 3800 Series Integrated Services Routers

Known Affected Releases

15.0(1)M1.11

Description (partial)

Symptom:

On an Cisco router containing an NM-1A-T3/E3 module, the default values
for Hi and Lo Watermarks are erroneously displayed as 0 in "show atm pvc":

interface ATM1/0.1 point-to-point
 ip address 10.1.1.5 255.255.255.252
 pvc 1/100 
  vbr-nrt 5000 5000 1
  oam-pvc 0
  encapsulation aal5snap

UUT#conf t
Enter configuration commands, one per line.  End with CNTL/Z.
UUT(config)#int atm1/0.1
UUT(config-subif)#pvc 1/100
UUT(config-if-atm-vc)#vbr-nrt 1000 1000 1
UUT(config-if-atm-vc)#^Z

debug atm t3e3 sar reports:

Feb 23 10:09:24.867: ATM1/0: HI/LO watermarks: 50/10; PeakRate: 1000

But, "show atm pvc" reports:

UUT#show atm pvc 1/100 | i Watermark
High Watermark: 0, Low Watermark: 0

Conditions:

Issue is observed on 3845 running 150-1M1 with an NM-1A-T3/E3.
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.