Guest

Preview Tool

Cisco Bug: CSCsz58417 - ACE stops responding when configuring the VS

Last Modified

Apr 13, 2010

Products (1)

  • Cisco ACE Application Control Engine Module

Known Affected Releases

3.0(0)A2(1.3.78) 3.0(0)A2(1.99.61)

Description (partial)

Symptom:
  
  When applying the following configuration in ACE appliance through CLI,
  the appliamce stops responding for few minutes also configuration is not
  deployed to the device.
  
  <CONFIG>
  conf t
  policy-map type inspect ftp first-match ftptesting-ftp
  match 1m request-method appe
  deny
  exit
  exit
  policy-map type loadbalance first-match ftptesting-l7slb
  class class-default
  serverfarm test
  exit
  exit
  class-map match-all ftptesting
  2 match virtual-address 10.6.8.2 255.255.255.255 tcp eq 21
  exit
  policy-map multi-match global
  class ftptesting
  loadbalance policy ftptesting-l7slb
  loadbalance vip inservice
  inspect ftp strict policy ftptesting-ftp
  exit
  exit
  end
  write mem
  </CONFIG>
  
  Conditions:
  
  If we configure any inline match statement in policy map then this issue 
will 
 occur.
Bug details contain sensitive information and therefore require a Cisco.com account to be viewed.

Bug Details Include

  • Full Description (including symptoms, conditions and workarounds)
  • Status
  • Severity
  • Known Fixed Releases
  • Related Community Discussions
  • Number of Related Support Cases
Bug information is viewable for customers and partners who have a service contract. Registered users can view up to 200 bugs per month without a service contract.